Paligo Palata Text Logo

O NAMA

Naša Priča, Vaša Poslastica.

ISTRAŽI

NAŠI KAPACITETI

Posetite nas za nezaboravno iskustvo uživanja prilagođeno vašim različitim željama. i potrebama.

Restoran

Naš unutrašnji prostor odiše ukusnim i savremenim dizajnom sa kapacitetom za 150 gostiju i savršen je za doručak, ručak i večeru ali i za razne privatne događaje. Pridružite nam se na jedinstvenom gastro putovanju prilagođenom vašem ukusu i posebnim potrebama.

Rezervacije

LETNJA BAŠTA

Naša terasa predstavlja pravu letnju oazu! Prostrana i ukrašena bujnim zelenilom i umirujućom fontanom, poziva vas da uživate u trenucima na otvorenom. Sa kapacitetom od 200 gostiju, ovo je savršeno mesto za uživanje u našim kulinarskim specijalitetima i osvežavajućim napicima pod krošnjama stogodišnjeg drveća.

Rezervacije

RUSTIQUE

U okviru našeg restorana, nudimo vam jedinstven privatni prostor idealan za letnje proslave. Sa kapacitetom od 40 do 100 gostiju, prilagođavamo se vašim potrebama i postavkama. Ovaj intimni prostor omogućava da uživate u autentičnoj atmosferi i specijalitetima naše kuhinje. Kontaktirajte nas kako bismo prilagodili prostor prema vašim zahtevima i stvorili nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.

Rezervacije

PALIGO JUNIOR

Paligo Junior koji posluje u okviru našeg restoranskog kompleksa posebno je dizajniran za radost i osmehe mališana i predstavlja idealnu lokaciju za proslavu dečjih rođendana u toku letnje sezone. Uz prilagođen dečji meni i veselu atmosferu Paligo Junior u svom sastavu ima i prostrano dečje igralište koje je dostupno za dodatnu zabavu. Prepustite nam organizaciju, a vaši mališani će uživati u nezaboravnom doživljaju punom igre, ukusnih zalogaja i osmeha.

Rezervacije

PREDNOSTI

palic

LETNJA BAŠTA

Prostrana letnja bašta u hladovini stogodišnjih platana pruža jedinstven doživljaj uživanja u ukusnoj hrani.

palic

PALIĆ

Palić je najveće prirodno jezero u Srbiji i predstavlja idealnu destinaciju za odmor i uživanje u raznim gastronomskim doživljajima.

palic

AUTO PUNJAČI

Dva auto punjača uvek dostupna za sve goste našeg restorana.

palic

PARKING

Prostrani čuvani parking sa kapacitetom od 120 parking mesta.

PALIGO PALATA

Horgoški Put 85, Palić 24413 Srbija

+381 66 6530381 • office.paligopalata@gmail.com

REZERVACIJE